Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λίαμ Πέιν: Πάρτι με ιερόδουλες λίγες ώρες πριν βρεθεί στο κενό

Τι συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Λίαμ Πέιν

Με δύο ιερόδουλες φέρεται να ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, λίγες ώρες βρει τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι 25χρονες, τις οποίες ο Πέιν γνώρισε μέσω μιας ιστοσελίδας «συνοδών», δήλωσαν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές ότι «ήπιαν αλκοόλ» με τον μουσικό στο ξενοδοχείο, πριν διαφωνήσουν για την πληρωμή και φύγουν περίπου μια ώρα πριν από τη μοιραία πτώση του.

«Έφυγαν πριν από τις 4 μ.μ. από το δωμάτιο του Πέιν, επειδή υπήρχε πρόβλημα, καθώς ο Πέιν δεν ήθελε να τους πληρώσει», δήλωσε ένας ανώνυμος αξιωματούχος, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα.

Λιάμ Πέιν: «Φαινόταν φυσιολογικός», αναφέρουν οι δύο ιερόδουλες που ήταν μαζί του

Ο 31χρονος σταρ φαινόταν «φυσιολογικός» πριν φύγουν, είπαν οι γυναίκες στις αστυνομικές αρχές. Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν αναφερθεί σε έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, αλλά δεν είχαν αναγνωριστεί τότε ως ιερόδουλες.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με δήλωση Αμερικανού τουρίστα στην εφημερίδα Buenos Aires Herald, ο Λίαμ Πέιν φέρεται να είχε μία «πολύ έντονη» διαφωνία με «μυστηριώδη γυναίκα» -πιθανότατα μία εκ των συνοδών, στο λόμπι του ξενοδοχείου, γύρω στις 2 μ.μ..

«Θα σου δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους», φέρεται να έλεγε συνεχώς ο τραγουδιστής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, «φαινόταν πολύ αναστατωμένος, ταραγμένος, λίγο άγριος, περπατούσε και βημάτιζε» και «φαινόταν πολύ ενεργητικός».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!