Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγνώριστος ο Mr Prison Break

Πως είναι ο Mr Prison Break Ντόμινικ Πάρσελ στα 54 του

Ο Mr Prison Break Ντόμινικ Πάρσελ «πιάστηκε» από παπαράτσι σε βενζινάδικο και ήταν πραγματικά αγνώριστος και πολύ μακριά από την εικόνα που είχαν όσοι παρακολούθησαν τη θρυλική σειρά «Prison Break».

Ο αγνώριστος ηθοποιός, 54 ετών σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Prison Break” των ΗΠΑ που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005.

O Mr Prison Break εμφανίστηκε αγνώριστος με μια θαμνώδη γκρίζα γενειάδα. Ο αγνώριστος Αυστραλός ηθοποιός κρύφτηκε κάτω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ ενώ γέμιζε το αυτοκίνητό του με βενζίνη στο Λος Άντζελες. Φορούσε ένα γκρι μπλουζάκι και μια μαύρη φόρμα.

Αγνώριστος ο Mr Prison Break
Αγνώριστος ο Mr Prison Break. Ο Ντομινίκ Παρσέλ φωτογραφήθηκε τη στιγμή που έβαζε βενζίνη.

 

Αγνώριστος ο Mr Prison Break

Θανατοποινίτης

Ο αγνώριστος σταρ του «Prison Break», Ντόμινικ Πάρσελ, υποδύθηκε στη σειρά τον θανατοποινίτη Λίνκολν Μπάροους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκίνχεντ χαρακτήρας του Ντόμινικ, ο Λίνκολν, είχε καταδικαστεί σε θάνατο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Ο Λίνκολν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του αδερφού του αντιπροέδρου, έτσι ο ίδιος ο αδελφός του Μάικλ (τον οποίο υποδύθηκε ο Γουέντγουορθ Μίλερ), μπήκε στη φυλακή για να σχεδιάσει τη  απόδραση.

Ο Μάικλ προσποιήθηκε μια ληστεία τράπεζας για να μπει μέσα για να βοηθήσει τον Λίνκολν να απελευθερωθεί. Το «Prison Break» προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009, πριν επαναληφθεί για πέμπτη σειρά το 2017.

Πλέον, ο Ντόμινικ έχει στρέψει την προσοχή του στον κινηματογράφο και τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Blood Red Sky», «Assassin» και «Confidential Informant». Ωστόσο, υπήρξε μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιδιωτική του ζωή.

 

Αγνώριστος ο Mr Prison Break
Η ανάρτηση για τον γάμο του με τη Σάιρους

 

Παντρεύτηκε τη Σάιρους

Πέρυσι, ο Ντόμινικ έγινε θετός μπαμπάς μιας μεγάλης ποπ σταρ της A-list αφού παντρεύτηκε τη μητέρα της. Ο Ντόμινικ παντρεύτηκε με την Τρις Σάιρους, η οποία είναι μαμά της τραγουδίστριας Μάιλι Σάιρους των «Flowers» και των «Wrecking Ball», σε μια ρομαντική τελετή.

Ο γάμος έγινε 15 μήνες αφότου η Τρις οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή της κάντρι και πατέρα της Μάιλι, Μπίλι Ρέι Σάιρους. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 28 χρόνια και ο επίσημος λόγος του χωρισμού τους ήταν  όπως αναφέρθηκε οι «ασυμβίβαστες διαφορές».

Ο Ντόμινικ και η Τρις παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2023 και, λίγες μέρες αργότερα, η είδηση έσκασε στο Instagram: «23.19.23 παντρεύτηκε τον καλύτερό μου φίλο και ήταν μαγικό». Η Μάιλι παρευρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού πέρυσι, ωστόσο δύο από τα αδέρφια της, ο Νοα και ο Μπραισον, δεν ήταν παρόντες.

Εν τω μεταξύ, ο Ντόμινικ αναφέρθηκε πρόσφατα στις φήμες που υποστήριζαν ότι το «Prison Break» επιστρέφει στις οθόνες. Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε στους θαυμαστές: «Τι είναι αυτό που συνεχίζετε να μιλάτε για το Prison Break; Το έκανα πολύ σαφές τις προάλλες. Θα συμβεί αν έχουμε τη σωστή ιστορία»… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!