Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H «σεξουαλική παιδική χαρά» του Κάνιε Γουέστ! Η Μπιάνκα Σενσόρι συντόνιζε τα όργια

Τι ισχυρίζεται πρώην βοηθός του ράπερ Κάνιε Γουέστ

Το γραφείο του Κάνιε Γουέστ ήταν μια «σεξουαλική παιδική χαρά», ενώ η σύζυγος Μπιάνκα Σενσόρι συντόνιζε τα όργιά του, κατήγγειλε η πρώην βοηθός του.

Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ, Λόρεν Πισκιότα, προέβη σε νέες καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι η Μπιάνκα Σενσόρι λειτουργούσε ως «συντονίστρια των οργίων» του και συμμετείχε πρόθυμα στις «διεστραμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις» του ράπερ.

Η Πισκιότα, η οποία μηνύει τον Γουέστ για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της απασχόλησής της το 2021-22, επικαιροποίησε την αγωγή της το βράδυ της Παρασκευής, όπως ανέφερε η DailyMail.com.

Tι αναφέρει η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ για την Μπιάνκα Σενσόρι

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Γουέστ την άρπαξε κάποτε από το λαιμό μπροστά σε μια «ατάραχη» Σενσόρι. Ο Γουέστ αρνήθηκε την αρχική αγωγή της, που κατατέθηκε τον Ιούνιο, απορρίπτοντας τις κατηγορίες ως «αβάσιμες» και κατηγορώντας την για εκβιασμό. Δεν έχει ακόμη απαντήσει στην επικαιροποιημένη αγωγή. Αυτές οι νέες αξιώσεις εμφανίστηκαν λίγες μέρες μετά τις φήμες για πιθανό χωρισμό του Γουέστ και της Σενσόρι.

Η Πισκιότα ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι ο Κάνιε χρησιμοποιούσε τα γραφεία ως «σεξουαλική παιδική χαρά» για να αισθάνεται «ισχυρός και ασφαλής». Η μήνυση αναφέρει, επίσης, ότι ο Γουέστ διοργάνωνε συχνά «σεξουαλικά πάρτι» σε πολυτελή ξενοδοχεία και προσπαθούσε να «εκθέσει» την Πισκιότα σε αυτά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!