Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επέζησε από την 11η Σεπτεμβρίου και πέθανε προσπαθώντας να σώσει παιδιά που πνίγονταν

Σαν ήρωας πέθανε ο μόλις 43 ετών Luke Laidley, πατέρας τριών παιδιών και επιζών της 11ης Σεπτεμβρίου, προσπαθώντας να σώσει παιδιά από πνιγμό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Luke γιόρταζε την 4η Ιουλίου σε μία παραλία στο Σικάγο, τραβώντας μια σχεδία γεμάτη παιδιά, η οποία ξαφνικά ανετράπη.

Ο 43χρονος πήδηξε αμέσως στο νερό για να σώσει παιδιά που δεν ήξεραν να κολυμπούν και, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε περίπου ένα λεπτό κάτω από το νερό. Όταν ανασύρθηκε από διασώστες, σύμφωνα με το ABC7 Chicago, του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Έβανστον, όπου, δυστυχώς, πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μόλις η δεύτερη του μέρα σε καινούρια δουλειά

 

Ο Laidley μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από το Σικάγο, όπου καταγόταν, το 2001 καθώς είχε πιάσει δουλειά στη Morgan Stanley. Τα γραφεία της βρίσκονταν στον δεύτερο πύργο του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου και ο Lyke εργαζόταν στον 6ο όροφο.

Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μόλις η δεύτερή του μέρα στη δουλειά και κατάφερε να βγει από εκεί ζωντανός.

Μετά από αυτό το –συγκλονιστικό το λιγότερο- συμβάν, επέστρεψε στο Σικάγο, γνώρισε τη σύζυγό του, Λόρεν και απέκτησαν τρία παιδιά.

 

«Αγαπούσε βαθιά και αληθινά»

«Ήταν άνθρωπος της οικογενείας μέχρι το μεδούλι. Έδινε την ψυχή του μόνο για τη γυναίκα του και τα παιδιά του αλλά για τα πέντε αδέλφια του, τα πεθερικά του και τα 17 ανίψια του. Το χαμόγελό του φώτιζε τον κόσμο, αγαπούσε βαθιά και αληθινά με όλη του την καρδιά και οι εμπειρίες του τον έκαναν πιο συμπονετικό» ανέφερε η οικογένεια του 43χρονου στο συγκινητικό της αντίο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!