Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φάρσα… trend του TikTok έστειλε μητέρα διδύμων στο νοσοκομείο!

Θύμα ενός νέου trend του TikTok έπεσε η Lana Clay-Monaghan την ώρα που ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, τέσσερις έφηβοι τοποθέτησαν στο κεφάλι της έναν κουβά χωρίς προειδοποίηση και παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την αντίδρασή της. Η φάρσα αυτή αποτελεί το νέο trend της γνωστής πλατφόρμας.

Η Lana βλέποντας τα πάντα να σκοτεινιάζουν γύρω της, αφού κατάφερε να βγάλει τον κουβά από το κεφάλι της, γύρισε και είδε τους τέσσερις νεαρούς να τη βιντεοσκοπούν. Νόμιζε ότι ήταν μόνη στον διάδρομο, είπε, κι έτσι η αίσθηση ότι κάτι ήταν τοποθετημένο πάνω από το κεφάλι της την τρόμαξε. Ούρλιαξε και χτύπησε τα χέρια της, πετώντας το αντικείμενο από το κεφάλι της, είπε.


Όπως λέει, το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι ζήτησε βοήθεια από τα αγόρια που γελούσαν πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Ωστόσο, η παρέα των αγοριών τράπηκε σε φυγή.

Ο λόγος που η Lana κατέληξε στο νοσοκομείο ήταν ένα «οξύ καρδιακό πρόβλημα» που την οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Επιπλέον, στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται και σε θεραπεία για επιληψία. Όπως τονίζει, θέλει τα αγόρια να τιμωρηθούν για τη φάρσα τους. «Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Δεν είναι αστείο να βρίσκεις κάποιον ευάλωτο, που είναι μικρότερος σε μέγεθος, μόνος, ανυποψίαστος και για τη δική σου ευχαρίστηση να τον βιντεοσκοπήσεις για να προσπαθήσεις να πάρεις μια αντίδραση», δήλωσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!