Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χαμός με τα creepy κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Βίντεο με τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίλιαμ, και της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, σε Μουσείο στην Πολωνία έγιναν viral στο TikTok.

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλώς δεν θυμίζει την πριγκίπισσα και εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του, σχολιάζεται σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στα οποία αμφισβητείται η εμπειρία στην κηροπλαστική του δημιουργού των φιγούρων.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής και για άλλα δημιουργήματά του, όπως αυτό του Ντέιβιντ Γκέτα και του Χάρι Πότερ.

 

Η εμφάνισή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων». «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός», αναφέρεται σε σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω», αναφέρεται σε άλλο σχόλιο. Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!