Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νευριασμένος τάρανδος ενός τόνου άρχισε να κυνηγάει Αμερικανό όταν έκανε snowboard (βίντεο)

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, καθώς ένας τάρανδος άρχισε να κυνηγάει έναν άνδρα. Τόσο ο άνδρας όσο και o τάρανδος, που εκτιμάται ότι ζύγιζε πάνω από 1.000 κιλά, κατάφεραν να απομακρυνθούν χωρίς κανένας από τους δύο να τραυματιστούν.

Τα αδέλφια Josiah και Jeremiah Bigelow είχαν βγει σε μονοπάτι κοντά στο Palisades με την οικογένειά τους το πρωί της Τετάρτης (01/03). Η θηλυκή άλκη, η οποία ζυγίζει κατά μέσο όρο μεταξύ 850 και 1100 κιλών, βγήκε στο μονοπάτι μεταξύ των αδελφών και ξαφνικά στράφηκε προς το μέρος του άνδρα.

Όταν ο τάρανδος γύρισε προς το μέρος του, άρχισε να περπατάει προς τον άνδρα. Ξαφνικά ο τάρανδος εμφανίζεται να αναπτύσσει ταχύτητα και κατευθύνεται με οργή στον ανυπεράσπιστο άνδρα.

Ειδικοί μίλησαν στο ABC News και δήλωσαν ότι οι τάρανδοι αντιδρούν αρνητικά στους ανθρώπους που τείνουν να τους κοροϊδεύουν. Οι τάρανδοι δεν είναι από τη φύση τους επιθετικά ζώα, αλλά μπορεί να θυμώσουν όταν παρενοχλούνται ή εκφοβίζονται από ανθρώπους.

Τείνουν να είναι πιο επιρρεπείς στην επιθετικότητα κατά την περίοδο ζευγαρώματος στα τέλη Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο, αλλά και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όταν αναγκάζονται να περπατήσουν μέσα στο κρύο και το χιόνι.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!