Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έπιασαν» την αδελφή του αρχηγού της Κόζα Νόστρα για τα… pizzini της

Η αδελφή «του τελευταίου νονού της σικελικής μαφίας» συνελήφθη σήμερα το πρωί στο χωριό Καστελβετράνo της Σικελίας, όταν η έρευνα των αρχών στο σπίτι της έφερε στο φως τα ενοχοποιητικά… pizzini.

Ο λόγος για τα χειρόγραφα σημειώματα του αρχηγού της Κόζα Νόστρα που μπήκε πρόσφατα στη φυλακή και τα οποία αποκαλύπτουν τον σημαντικό ρόλο της Ροζαλία Μεσίνα Ντενάρο στη μαφιόζικη οργάνωση.

Brown Cheese & Tomato Pizzini 135g Wholesale – Buy Brown Cheese & Tomato  Pizzini 135g in Bulk | Brakes Foodservice

Η «ταμίας» της οργάνωσης

 

Όπως γράφει ο Guardian, η προαναφερθείσα ήταν το άτομο που βοήθησε τον αδελφό της να ξεφεύγει της σύλληψης για 30 ολόκληρα χρόνια μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, οπότε αυτή κατέστη εφικτή, η «ταμίας» της «οικογένειας», που τον κρατούσε σε συνεχή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της.

 

Σημειώνεται ότι καταλυτική σημασία για τη σύλληψη του αρχηγού του σικελικού οργανωμένου εγκλήματος αποδείχθηκε ένα σύντομο σημείωμα, που αναφερόταν στην κατάσταση της υγείας του.

Οι καραμπινιέροι το εντόπισαν πριν από τρεις μήνες μέσα σε μια καρέκλα στο διαμέρισμα της γυναίκας, ενώ τοποθετούσαν «κοριούς» για την παρακολούθηση των συνομιλιών της.

Όλη η οικογένεια μέσα…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της Ντενάρο είναι δικηγόρος και έχει αναλάβει την υπεράσπιση του θείου της, ενώ ο σύζυγός της, ο Φιλίπο Γκοταντούρο, έχει καταδικασθεί σε 14 χρόνια κάθειρξης για μαφιόζικη δράση. 

Ο μικρότερος γιος της, Φραντσέσκο, εκτίει και αυτός ποινή κάθειρξης 16 ετών, επίσης ως μέλος της Μαφίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!