Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μέγκαν Μαρκλ: «Δεχόταν απειλές για τη ζωή της» αποκαλύπτει ο πρώην αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής στη Βρετανία

Η αστυνομία ερεύνησε πολλές απειλές κατά της Μέγκαν Μαρκλ όσο εκείνη ζούσε στη Βρετανία, αποκάλυψε σήμερα ο πρώην αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Neil Basu.

Ο Basu, ο οποίος παραιτείται από τη θέση του βοηθού επιτρόπου Ειδικών Επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, είπε ότι οι απειλές κατά της δούκισσας του Σάσεξ ήταν «αηδιαστικές» και «πολύ ρεαλιστικές», σύμφωνα με την Daily Mail.

Ερωτηθείς αν οι απειλές αυτές ήταν βάσιμες, απάντησε: «Απολύτως, και αν βλέπατε και λαμβάνατε τα πράγματα που γράφτηκαν… το είδος της ρητορικής που υπάρχει στο Διαδίκτυο, θα νιώθατε απειλή όλη την ώρα».

Ο Basu είπε ότι υπήρξαν απειλές κατά της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι περισσότερες από μία φορές, προσθέτοντας: «Είχαμε ομάδες που το ερευνούσαν. Άνθρωποι έχουν διωχθεί γι’ αυτές τις απειλές».

Σε μια καυστική συνέντευξη, καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μητροπολιτική Αστυνομία μετά από 30 χρόνια, είπε επίσης ότι οι ειλικρινείς απόψεις του για φυλετικά ζητήματα τον είχαν εμποδίσει να γίνει επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!