Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ουκρανία: Κρυφά ο εγγονός των Κένεντι στον Πόλεμο – ” Ήμουν αποφασισμένος να πεθάνω!” δηλώνει ο ίδιος

Ο εγγονός της ιστορικής οικογένειας των Κένεντι, δήλωσε ψευδώνυμο και χωρίς να τον καταλάβουν ούτε οι δίκοι του άνθρωποι κατέφθασε στο Ουκρανικό Μέτωπο.

Ο Κόνορ Κένεντι, μέλος της διάσημης οικογένειας Κένεντι (γιος του Ρόμπερτ τζούνιορ), βρίσκεται στο πλευρό των Ουκρανών εναντίον της Ρωσίας, αποκαλύπτοντας πως πολεμάει κρυφά.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ο 28χρονος βρισκόταν στην Ουκρανία, αλλά σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram περιέγραψε το χρόνο του στην εμπόλεμη χώρα και αποκάλυψε πως ήταν «πρόθυμος να πεθάνει εκεί». Παράλληλα, ανέβασε μια φωτογραφία του φίλου του Νικ, ο οποίος έχει γυρισμένη την πλάτη του στην κάμερα, φορώντας όλο τον στρατιωτικό του εξοπλισμό.

Πήγε ανώνυμα χωρίς να ενημερώσει την οικογένεια Κένεντι

«Όπως πολλοί άνθρωποι, συγκινήθηκα βαθιά από όσα είδα να συμβαίνουν στην Ουκρανία τον τελευταίο χρόνο», έγραψε στη λεζάντα ο Κένεντι, εγγονός του γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι. «Ήθελα να βοηθήσω. Όταν άκουσα για τη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας, ήξερα ότι θα πήγαινα και πήγα στην πρεσβεία για να καταταγώ την επόμενη μέρα».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!