Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίντεο με νέες θηριωδίες των Τούρκων εναντίον προσφύγων στα σύνορα – Χτυπούν με μανία άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Δυο βίντεο, το ένα παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ και άλλο ένα το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν για ακόμα μια φορά το απάνθρωπο πρόσωπο της Τουρκίας απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Στο βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ και βρέθηκε στο κινητό ενός πρόσφυγα, απεικονίζονται διακινητές να συνομιλούν με τους Έλληνες στρατιωτικούς και να τους ζητούν να τους σώσουν. «Ελάτε να μας πάρετε. Είμαστε 94 άνθρωποι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Μας έστειλε η οργάνωση DCR και μας είπε να περιμένουμε εδώ να έρθετε να μας πάρετε», λένε οι απελπισμένοι άνθρωποι στις ελληνικές αρχές. Αυτό, το βίντεο δείχνει την απόλυτη εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία.




Το δεύτερο βίντεο δείχνει Τούρκους αστυνομικούς να χτυπούν άνδρες, γυναίκες και παιδιά στα σύνορα με απίστευτη μανία. Τα ουρλιαχτά των ανθρώπων αυτών είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Οι Τουρκική αστυνομία χτυπάει γυναικόπαιδα που εχουν μαζευτεί εκει για να περάσουν στην Ελλάδα. pic.twitter.com/oLPxdcLA5A

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!