Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Από το στύλο του στριπτίζ έγινε σταρ του πορνό με μάνατζερ τον πατέρα της

Η Κίμι Γκρέιντζερ άρχισε να εργάζεται ως στρίπερ, ωστόσο σύντομα μεταπήδησε στο χώρο των ταινιών πορνό. Τότε, ήταν 20 ετών…

Σήμερα, επτά χρόνια αργότερα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και «σαρώνει» στο OnlyFans.

Η Κίμι Γκρέιντζερ φιλοξενήθηκε στο Unfiltered podcast της Holly Randall, στο οποίο μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση με τον πατέρα της, από τη στιγμή που άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό. «Ο μπαμπάς μου, όταν το έμαθε, ήταν στενοχωρημένος. Ήθελε να πεθάνει. Έλεγε “τι λάθος έκανα ως πατέρας;”. Κανένας μπαμπάς δεν το θέλει αυτό για τα παιδιά του. Τον ενόχλησε και του έδωσα το χρόνο που χρειαζόταν».

Και συνέχισε: «Δεν θέλω ποτέ να σκεφτεί ότι μπήκα σε αυτόν το χώρο για να τον πληγώσω… Μπήκα γιατί το ήθελα πραγματικά και αισθάνομαι ότι είναι το σωστό για μένα. Μου αρέσει και αγαπώ αυτή τη δουλειά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είναι πλέον τόσο υποστηρικτικός σε σημείο που έγινε ο μάνατζέρ της!

«Ήταν σχεδόν σαν το πορνό να έφερε τον μπαμπά μου και εμένα πιο κοντά», σημείωσε η Γκρέιντζερ, η οποία πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου κι εγώ δεν ήμασταν ποτέ τόσο κοντά, γιατί ήμουν πάντα συγκεντρωμένη στη μαμά μου. Η μαμά μου ήταν αλκοολική και ήταν σαν να είχε φύγει, σαν να είχε τελειώσει με τη ζωή της. Ο μπαμπάς μου πλέον είναι ο μάνατζέρ μου, διαχειρίζεται τα οικονομικά μου και το πρόγραμμά μου, είμαστε σαν ομάδα».

Για να πείσει τον πατέρα της, «του ξεκαθάρισα ότι είμαι ασφαλής και ευτυχισμένη. Και φυσικά, όχι ναρκωτικά».

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 19 Οκτωβρίου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!