Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ στη Βρετανία: Γυναίκα αποκεφάλισε 70χρονη και κυκλοφορούσε με το πτώμα σε βαλίτσα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, όταν μια γυναίκα δολοφόνησε φίλη της και έπειτα έβαλε το αποκεφαλισμένο πτώμα της σε μια βαλίτσα.

Η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» είναι η 38χρονη Τζέμα Μίτσελ, δολοφόνησε την 70χρονη Μι Κουέν Τσονγκ και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Η 38χρονη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε ανάγκη τουλάχιστον 460.000 λίρες για έργα που έκανε ώστε να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Η Τζέμα Μίτσελ ασκούσε έντονη πίεση στο θύμα για να της δώσει τα χρήματα, αλλά όταν αρνήθηκε, η 38χρονη την αποκεφάλισε και πέταξε το πτώμα της σε απόσταση 250 μιλίων μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά. Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

Εικάζεται ότι δολοφόνησε την Τσονγκ στο σπίτι της, χτυπώντας τη στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, σπάζοντάς της το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021. Στη συνέχεια, η Μίτσελ μετέφερε το πτώμα στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο Volvo.

Μετά τη δολοφονία, η Μίτσελ έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, σύμφωνα με όσα είπαν οι ένορκοι, που παρακολούθησαν σήμερα τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φίλης της στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ, μία κάμερα ασφαλείας στο πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Μίτσελ την κατέγραψε να αποχωρεί από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

Μόλις μία ώρα αργότερα, περπάτησε στην οδό Ealing που καταλήγει στην οδό Chaplin, όπου ζούσε η Τσονγκ. Η εισαγγελέας Ντιάνα Χιρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Μίτσελ δεν φορούσε πλέον το κασκόλ και το σακίδιό της, αλλά είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και μάσκα προσώπου.

Στη 1:13 μ.μ., η κάμερα την απαθανάτισε να περπατά την οδό Chaplin, μακριά από το σπίτι της κυρίας Τσονγκ, κρατώντας την μπλε βαλίτσα αλλά και μία κόκκινη. Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!