Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πολύπλοκη ερωτική (και σκοτεινή) ζωή του Έλον Μασκ

«Το 2008 βλέπαμε μια σύμβουλο γάμων. Την επόμενη μέρα, πήγα στο γραφείο της θεραπεύτριάς μας και της είχε αφήσει ένα μήνυμα για να μου πει ότι έκανε αίτηση διαζυγίου. Έτσι έμαθα πως χωρίζουμε… Ήταν μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής μου», αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Έλον Μασκ η πρώτη σύζυγός του, Τζαστίν Γουίλσον, που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο BBC2. Στα τρία επεισόδια του αφιερώματος «The Elon Musk Show» μιλά η μητέρα του για την παιδική ηλικία του, αλλά και οι πρώην σύζυγοί του.

Η πρώτη του σύζυγος Τζαστίν Γουίλσον, την οποία παντρεύτηκε μετά από 6 χρόνια σχέσης, μιλά για το πόσο δύσκολο ήταν να είναι παντρεμένη με τον πολυάσχολο Μασκ. Ανακάλυψε τη σκοτεινή του πλευρά, όταν στο χορό του γάμου τους της ψιθύρισε: «Είμαι ο “άλφα” σε αυτή τη σχέση», πως την προέτρεπε να γίνει ξανθιά και να παραμείνει αδύνατη, την επέκρινε και όταν του τόνιζε: «Είμαι η γυναίκα σου, όχι υπάλληλός σου», της απαντούσε, «αν ήσουν υπάλληλός μου, θα σε είχα απολύσει». Τη χώρισε με μήνυμα στον ψυχολόγο, για να αρραβωνιαστεί 6 εβδομάδες αργότερα την Ταλούλα Ράιλι, μετά από 10 μόλις ημέρες θυελλώδους γνωριμίας.

Η Ταλούλα μιλά για την κυνικότητά του απέναντι στα παιδιά, αποδεχόμενος ότι «στατιστικά 1 στα 5 του παιδιά θα είναι δυστυχισμένο πάντα» και πως υπέφερε από «νυχτερινούς τρόμους». Ταλούλα και Έλον παντρεύτηκαν το 2010, χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, ξαναπαντρεύτηκαν το 2013 και χώρισαν οριστικά το 2016. Αφού βγήκε με την Άμπερ Χερντ, προχώρησε σε σχέση με την Καναδή τραγουδίστρια Grimes, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ακόμη δύο απέκτησε και με τη συνεργάτιδά του Σίβον Ζίλις.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Ontime στις 12 Οκτωβρίου 2022 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!