Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατάσκοποι, ψέματα και ασταμάτητο σεξ-Τι αποκαλύπτει η πρώην ερωμένη του Τζον Λε Καρέ

Κατάσκοποι, εξαπατήσεις, συνωμοσίες, ίντριγκες και ανατροπές στο χαρτί, ακόρεστο πάθος, ανεπανάληπτο, ασταμάτητο σεξ στο κρεβάτι! Η Σουλέικα (Σου) Ντόσον, πρώην ερωμένη του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Τζον Λε Καρέ, αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Secret Heart» (Μυστική Καρδιά), την «κρυφή» σχέση με τον παντρεμένο μεν αλλά… αμετανόητο Δον Ζουάν και τα μυστικά της ερωτικής του ζωής, που ήταν ακόμη πιο συναρπαστική από τα μυθιστορήματά του.

Λε Καρέ και Ντόσον γνωρίστηκαν αρχικά σε στούντιο ηχογράφησης στο Σόχο το 1982, όμως πέρασε ένας χρόνος μέχρι να τον ξαναδεί και να ξεκινήσει η σχέση τους, ρωτώντας την αν θα ήθελε «ένα γρήγορο π@δ@μα ή ακόμα και ένα αργό»! Η Ντόσον περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες πως «έκαναν σεξ μέχρις εξαντλήσεως», στο κρεβάτι, στο πάτωμα και ακόμη και στο τραπέζι του γραφείου του, όπως και στη διάρκεια μιας πτήσης για τη Ζυρίχη, 3-4 φορές την ημέρα, συχνά περισσότερες, ενώ οι δυνάμεις του ήταν απλώς «αξιοθαύμαστες».

«Δεν είχα γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν αυτόν», γράφει για τον ξετρελαμένο Λε Καρέ, που της χάριζε δώρα, κοσμήματα από την Bond Street, λουλούδια, σοκολάτες, δείπνα σε ακριβά και φανταχτερά εστιατόρια και ταξίδια.

Δύο χρόνια μετά χώρισαν, επειδή έβαλε ένα επιδαπέδιο μεγάλο καθρέφτη σε τέτοια θέση ώστε να μπορεί να θαυμάζει την ερωτική του πράξη, δίνοντάς της την αίσθηση πως την αντιμετωπίζει σαν πόρνη που πληρώνεται για το σεξ. Χωρίζουν και 14 χρόνια μετά όλα ξεκινούν από την αρχή. Εκείνος είναι πλέον σχεδόν 70 ετών, αλλά εκείνη αφηγείται για εκείνη την επανασύνδεση «πέντε φορές εξαιρετικά έντονου σεξ». Αυτή τη φορά, ο δεσμός τέλειωσε οριστικά μετά από λίγους μήνες, όταν εκείνος αρνήθηκε να της δώσει πιστωτική κάρτα, αντί για μετρητά, για να πληρώσει τα κρυφά ταξίδια τους. «Αυτό είναι πολύ», της είπε και αυτές ήταν οι τελευταίες τους λέξεις.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Ontime στις 11 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!