Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαχαιρώματα… live στο Λονδίνο! (Βίντεο)

On camera συνελήφθη ένας ληστής που πάνω στην προσπάθειά του να διαφύγει, έβγαλε μαχαίρι προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τους τρεις περαστικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ο νεαρός άνδρας που προσπαθούσε ν’ αρπάξει κινητά, τσάντες και άλλα μικροαντικείμενα δεν σταμάτησε ακόμη και όταν το αίμα άρχισε να ρέει στους δρόμους του Λονδίνου.

Το περιστατικό μεταδόθηκε… live καθώς καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό, και δείχνει πώς ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι για να χτυπήσει τους ανθρώπους που επιχείρησαν να τον σταματήσουν. Άλλος ένας περαστικός τραυματίστηκε όταν τον έσπρωξαν και έπεσε στον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

 

Τα θύματα της επίθεσης είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν ληστή, ο οποίος ήταν πάνω σε ηλεκτρικό ποδήλατο, να κλέψει το κινητό ενός πεζού. Ο δράστης προσπάθησε να σταματήσει με τη βία τους πεζούς που παρενέβησαν.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στη Daily Mail ότι «κάποιος προσπάθησε να αρπάξει ένα κινητό. Προσπάθησαν να τον σταματήσουν και τότε έδωσε μια γροθιά και έριξε κάποιον κάτω. Άλλοι τέσσερις προσπάθησαν να τον σταματήσουν και τους μαχαίρωσε».

Η αστυνομία του Λονδίνου αναζητεί δύο υπόπτους για την επίθεση, που έγινε κοντά στον μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό της Λίβερπουλ Στριτ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όλοι είναι εκτός κινδύνου.

Απανωτά περιστατικά

Μόνο το τελευταίο 12μηνο έχουν καταγραφεί πάνω από 11.800 περιστατικά μαχαιρωμάτων στο Λονδίνο, χωρίς μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται το Σίτι, το οικονομικό κέντρο της πόλης. Σε σχέση με το προηγούμενο 12μηνο η αύξηση φτάνει το 10%.

Μεγάλη άνοδο, που φτάνει το 62% έχουν οι κλοπές κινητών στη βρετανική πρωτεύουσα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!