Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έκανε τατουάζ με διάσημους κατά συρροή δολοφόνους και κανίβαλους-Δείτε την 28χρονη που ξεσήκωσε το διαδίκτυο (εικόνες)

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 28χρονη Μπρίτνι Τσάμπερλαιν από την Αυστραλία που έχει ξοδέψει μία μικρή περιουσία προκειμένου να κάνει τατουάζ στο σώμα της με διάσημους κατά συρροήν δολοφόνους και κανίβαλους.

Μάλιστα η 28χρονη έχει κάνει τατουάζ το πρόσωπο του Τεντ Μπάντι, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε πολλές νεαρές γυναίκες και μικρά κορίτσια και του Τζέφρι Ντάμερ, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο «κανίβαλος του Μιλγούκι».

Η Αυστραλή επιμένει ότι το τατουάζ του Ντάμερ, είναι το αγαπημένο της και δεν έχει μετανιώσει που επέλεξε διάσημους δολοφόνους για να διακοσμήσει το σώμα της. «Μπορώ να πω ότι το αγαπημένο μου κομμάτι του τατουάζ είναι η φράση του Τζέφρι Ντάμερ “If you can’t beat them, eat them” (μτφ. : Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, φα’ τους ). Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι το οραματίζομαι με τον τρόπο που το έκανε εκείνος. Αλλά μεταφορικά μιλώντας, το εκλαμβάνω ως να μη νοιώθεις ηττημένος από τους άλλους και να συνεχίζεις να επιδιώκεις τον στόχο σου, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες», είπε στην Daily Star η 28χρονη.

Και συνέχισε: Δεν συγχωρώ με κανένα τρόπο τα φριχτά εγκλήματα των κατά συρροή δολοφόνων. Απλώς με ιντριγκάρει το γιατί το κάνουν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν, όπως οι κοινωνικο-περιβαλλοντικές, βιολογικές και ψυχολογικές πτυχές που ενθαρρύνουν ή οδηγούν έναν εγκληματία να ενεργεί με τον τρόπο που ενεργεί. Και είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν είναι όλοι αρκετά λογικοί ώστε να συνειδητοποιούν ότι αυτό που κάνουν δεν έχει σχέση με την κανονικότητα στην κοινωνία. Δεν τους δίνεται συνήθως η δυνατότητα ή η διέξοδος για να μιλήσουν, να ζητήσουν βοήθεια ή υποστήριξη πριν να είναι πολύ αργά. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο κάνουν τατουάζ φανταστικούς χαρακτήρες πάνω τους όπως ο Χάννιμπαλ και ο Φρέντι Κρούγκερ Είναι όλοι κατά συρροή δολοφόνοι, ωστόσο αυτή η απεικόνιση γίνεται αποδεκτή καθώς δεν είναι αληθινή – τώρα αυτό πώς το εξηγείτε;»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!