Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάλος με παίκτρια πόκερ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τον αντίπαλό της με δονούμενο δαχτυλίδι

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται δύο επαγγελματίες παίκτες, που διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, σε ζωντανό τουρνουάπόκερ, στο Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον Γκάρετ Άντελσταϊν και την Ρόμπι Τζέιντ Λιου. Η 35χρονη κέρδισε 269.000 δολάρια και εκείνος ισχυρίζεται πως έκλεψε φορώντας ένα κόκκινο δαχτυλίδι, το οποίο δονείται όταν κάποιος σου στέλνει «σήμα» ότι έχεις καλύτερο χαρτί.

Οι υποψίες για την παίκτρια ξεκίνησαν όταν απάντησε στη μπλόφα του Άντελσταϊν παίζοντάς τα όλα για όλα ενώ δεν είχε καλό φύλλο και δεν γνώριζε ούτε τι είχε ο αντίπαλος.

Η κίνησή της δεν είχε λογική και τους άφησε όλους άφωνους

Τελικά η Λιου κέρδισε το παιχνίδι, με τον προπονητή της να δικαιολογεί το «all in» λέγοντας πως απλά μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είχε κάπως καλό χαρτί. Φυσικά, η απάντησή του δεν έπεισε αφού πρόκειται για μία επαγγελματία παίκτρια.

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λιου σε κάποια φάση να βάζει τα χέρια κάτω από το τραπέζι, και όταν τα ξανανεβάζει το δαχτυλίδι να λείπει από το δάχτυλό της. Επίσης, όσοι ήταν παρόντες αναφέρουν ότι γενικότερα είχε περίεργη συμπεριφορά.

Η ίδια δήλωσε ότι ο Άντελσταϊν την απείλησε και έκανε λόγο για σεξισμό στον χώρο του πόκερ. «Ο Γκάρετ με μπλόκαρε. Τι ειλικρινής άνθρωπος. Με στρίμωξε σε μια γωνιά και με απείλησε. Αν έχει το θάρρος να μου ρίξει ένα θανατηφόρο βλέμμα on camera, φανταστείτε τι συνέβη off camera», είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι του επέστρεψε τα χρήματα.

Σημειώνεται ότι ο Άντελσταϊν έχει εμφανιστεί πάνω από 50 φορές σε ζωντανό τουρνουά καζίνο και είναι κορυφαίος παίκτης με κέρδη πάνω από 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Η Λιου έχει μόλις δύο συμμετοχές και κέρδη περίπου 100.000 δολάρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!