Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η θλίψη της Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στο συντετριμμένο πρίγκιπα Χάρι (εικόνα)

Η θλίψη των μελών της βασιλικής οικογένειας κατά την χθεσινή τελετή για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό. Τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας εμφανίστηκαν βουρκωμένα και με δάκρυα στα μάτια να αποχαιρετούν την μητέρα τους.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» και την Μέγκαν Μαρκλ να φαίνεται κλαμένη την ώρα που η βασιλική οικογένεια αποχαιρετούσε το φέρετρο της Ελισάβετ. Λίγο νωρίτερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν επιβιβαστεί σε ένα αυτοκίνητο για να μεταβούν στο σημείο. Εκείνη την ώρα τραβήχτηκε μία φωτογραφία που δείχνει την λύπη του μικρού γιου του βασιλιά πλέον Κάρολου, τον αβάσταχτο πόνο του και ίσως και μία μικρή απόγνωση, δεδομένου ότι τώρα που έφυγε η γιαγιά του, ίσως να μην έχει άλλους λόγους να επισκέπτεται το παλάτι.

Οι σχέσεις με τον αδερφό του έχουν διαταραχθεί ενώ ο πατέρας του, βασιλιάς πλέον θα πρέπει να ακολουθεί ένα πιο αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο ίσως και να έχει συνέπειες που ο μικρός γιος του δεν θα ήθελε. Στην φωτογραφία φαίνεται και η Μέγκαν Μαρκλ, που μοιάζει εξαιρετικά στεναχωρημένη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!