Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάρολος: Απαγόρευσε στον πρίγκιπα Χάρι να φέρει την Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας

Παράλληλα με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τις διαδικασίες διαδοχής στον θρόνο του Καρόλου ένα νέο δράμα εκτυλισσόταν στο παρασκήνιο των ανακτόρων με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Για τον Χάρι και τη Μέγκαν ήταν ευτυχής συγκυρία που βρίσκονταν στη Βρετανία, όταν πέθανε η γιαγιά του πρίγκιπα, και απέφυγε έτσι ένα δύσκολο, συναισθηματικά φορτισμένο διατλαντικό ταξίδι για να αποχαιρετίσει τη γιαγιά του.

Όταν έγινε γνωστό ότι τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύουν εσπευσμένα στην Σκωτία για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και οι δύο θα πήγαιναν στο Μπαλμόραλ. Η είδηση προκάλεσε σοβαρή ενόχληση στο Παλάτι και σε ανώτερους αξιωματούχους, καθώς εκείνες οι στιγμές ήταν αυστηρά οικογενειακές για την βασίλισσα και μόνο ο στενός κύκλος των συγγενών της θα παρευρισκόταν.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο βασιλιάς Κάρολος τηλεφώνησε στον Χάρι και του ζήτησε να μην φέρει την Μέγκαν Μαρκλ μαζί του.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Του επισημάνθηκε ότι η [σύζυγος του Γουίλιαμ] Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Μάλιστα φέρεται να επισημάνθηκε στον Χάρι ότι ούτε η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, Κέιτ θα παρευρισκόταν στο Μπαλμόραλ καθώς έμεινε στο Ουίνδσορ. Υπό το βάρος των εξελίξεων εκπρόσωπος των Σάσσεξ υποχρεώθηκε να «διευκρινίσει» στους δημοσιογράφους ότι μόνο ο πρίγκιπας Χάρι ήταν αυτός που θα ταξίδευε μέχρι την Σκωτία.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!