Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέο βίντεο με αισθησιακό χορό της Σάνα Μάριν – «Αγκαλιά» με Φινλανδή influencer μέσα σε κλαμπ – Ζητά συγγνώμη

Νέο βίντεο με αισθησιακό χορό της Σάνα Μάριν – «Αγκαλιά» με Φινλανδή influencer μέσα σε κλαμπ

Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όπου η Φινλανδή πρωθυπουργός βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή

Ξανά στο προσκήνιο οι… χοροί της Φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μάριν.

Η 36χρονη πολιτικός που έχει βρεθεί στο επίκεντρο τελευταία για το «ξεσάλωμά» της σε νυχτερινα πάρτι , σε νέο βίντεο που διέρρευσε διακρίνεται να χορεύει προκλητικά με τη Φινλανδή influencer Sabina Särkkä.

Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όπου η Μάριν βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta, 38 ετών, με την ίδια να διαψεύδει ότι είχαν σχέση.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: Daily mail

 

 

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχτεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση», δήλωσε η Μαρίν στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας πως η φωτογραφία ήταν από την κατοικία της.

Η 36χρονη πρωθυπουργός, που δεν έχει κρύψει ότι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, είπε πως η φωτογραφία ελήφθη στη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι με φίλους της έπειτα από ένα μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο.

Οι Φινλανδοί έχουν διχαστεί σχετικά με τη συμπεριφορά της πρωθυπουργού, με ορισμένους να εκφράζουν υποστήριξη για τη νεαρή πρωθυπουργό που συνδυάζει την ιδιωτική ζωή με την υψηλού επιπέδου καριέρα της, ενώ άλλοι εγείρουν ερωτήματα για το αν η κρίση της θα μπορούσε να επηρεαστεί από τις δραστηριότητες στη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της.

Η Σάνα Μαρίν δήλωσε στο Reuters τον Ιανουάριο πως εκείνη και οι νεαρές συνάδελφοί της υπουργοί έχουν στοχοποιηθεί με ρητορική υπέρμετρου μίσους λόγω του φύλου και της εμφάνισής τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!