Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναστάτωση στο βρετανικό παλάτι: Τον χειμώνα αναμένονται τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι

Σε εγρήγορση βρίσκεται το βρετανικό παλάτι καθώς ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο για την ζωή του. Την τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να μιλήσουν δημόσια για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ήταν σε εκπομπή της Όπρα Γούινφρεϊ. Τότε είχαν προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση τους να εγκαταλείψουν το Μπάκιγχαμ και για τα υπόλοιπα μέλη της βασλικής οικογένειας.

Τώρα ο πρίγκιπας Χάρι έχει επιλέξει να γράψει ένα βιβλίο και να αποκαλύψει δημόσια «τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα» καθώς και για τη σχέση του με την βασιλική οικογένειά σε ένα βιβλίο που αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, στο παλάτι ανησυχούν ότι ο πρίγκιπας θα περιγράψει με μελανά χρώμα την βρετανική βασιλική οικογένεια προκειμένου να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Sun, τα χειρόγραφα έχουν παραδοθεί νωρίτερα από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα JR Moehringer με μια «εκδοτική πηγή» να λέει ότι: «τα χειρόγραφα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ελεχθεί νομικά όπως απαιτείται. Δεν είναι πια στα χέρια του Χάρι».

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House μίλησε για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του». Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζει ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο : «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!