Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκησε τον καρκίνο και από δημοσιογράφος έγινε σεξοθεραπεύτρια

Από εργασιομανής δημοσιογράφος, σεξοθεραπεύτρια και σύμβουλος ζωής έγινε η 51χρονη Αντόνια Χολ, που απολαμβάνει το σεξ καθημερινά και βάζει κάνναβη στον κόλπο της για να έχει μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση. Η Χολ, από το Λος Άντζελες, λάτρευε τη δουλειά της τόσο που δεν ενδιαφερόταν αν το 16ωρο ήταν το ημερήσιο ωράριό της.

Το 2007 διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και συνέχισε να εργάζεται το ίδιο, ενώ έκανε χημειοθεραπεία. Τα χρόνια που ακολούθησαν διαγνώστηκε με αρθρίτιδα και στη δεκαετία, ο καρκίνος επέστρεψε. Στη διάρκεια του 2ου κύκλου θεραπείας έχασε 30 κιλά, αλλά συνέχισε να εργάζεται το ίδιο, ακόμη και ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Νίκησε τον καρκίνο ξανά και το 2018 διαγνώστηκε με σπονδυλοαρθρίτιδα, μια επώδυνη κατάσταση που την άφησε μόνιμα καμπουριασμένη να περπατά με περιπατητή (Π). Προκάλεσε, δε, τέτοιο εκφυλισμό στο οστό του ισχίου της που τον Αύγουστο του 2019 προέβη σε αντικατάσταση ισχίου.

Τον Αύγουστο του 2021, της διέγνωσαν πέτρες στη χολή, οπότε προέβη σε αφαίρεση μαζί με τη σκωληκοειδή απόφυση. Αναζητώντας την αιτία της «τέλειας καταιγίδας» στην υγεία της, στράφηκε στην πηγή των προβλημάτων της: την εργασιομανία της και το άγχος! Κι έκανε ολική στροφή. Εγκατέλειψε τη δουλειά της κι άρχισε να μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λος Άντζελες και Μάουι της Χαβάης. Απέκτησε νέες συνήθειες για να «απαλύνει» τα προβλήματα υγείας της και όλη αυτή τη διαδρομή περιγράφει στο βιβλίο της: «The Happy Human Playbook: A Practical Guide to Healing Body, Mind and Emotions with Joy and Pleasure». Αποκαλύπτει πώς διατήρησε μια «θετική νοοτροπία» νιώθοντας «τυχερή που ήταν ζωντανή». Με λίγη δουλειά μπόρεσε να περπατήσει ξανά με απλά μπαστούνια και να αφαιρέσει τον περιπατητή. Έγινε vegan και υιοθέτησε το σεξ και τον οργασμό ως μέσο θεραπείας καθημερινά γιατί έκαναν την καρδιά της να χτυπάει εντονότερα όσο ήταν στο κρεβάτι.

«Η επιστήμη έχει δείξει ότι οι οργασμοί είναι απίστευτα ωφέλιμοι και ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία ευεξίας μας». Για να απολαμβάνει πιο έντονα την εμπειρία, λαμβάνει καθημερινά CBD (κάνναβη) μέσω κολπικών υπόθετων. Πλέον, δουλεύει ως σεξοθεραπεύτρια και σύμβουλος ευεξίας στη Χαβάη με στόχο να βοηθήσει άτομα που αγχώνονται υπερβολικά ή αισθάνονται καταβεβλημένοι. «Ξεκίνησα να δείξω την αξία του οργασμού ως εργαλείου, των μικρών καθημερινών εμπειριών των αισθήσεών μας και των απολαύσεων στη ζωή μας…» εξηγεί στην Daily Mail.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!