Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασανιστικός θάνατος 9χρονης-Την άφησαν να πεθάνει από ψείρες

Για τον φόνο μίας 9χρονης από την Αριζόνα των ΗΠΑ κατηγορούνται η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού, το οποίο ήταν γεμάτο ψείρες.

Σύμφωνα με την New York Post, οι αρχές συνέλαβαν την 38χρονη Σάντρα Κραϊκόβιτς και την 64χρονη μητέρα της Ελίζαμπεθ και τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία και παραμέληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 9χρονη πέθανε από αναιμία, η οποία προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο της. Μάλιστα, στο κορίτσι ανακαλύφθηκε και υγρό στους πνεύμονες, ενώ από πριν πεθάνει είχε πονοκεφάλους, εμετούς, δυσκολία στην αναπνοή και στην βάδιση, όλα ανησυχητικά σημάδια τα οποία δεν θορύβησαν σε καμία περίπτωση την μητέρα και την γιαγιά με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα της 9χρονης είπε στις αρχές ότι το παιδί ήταν άρρωστο από τις 15 Μαρτίου και είχε σκεφθεί να την πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο φέρεται να άλλαξε γνώμη όταν επέστρεψε σπίτι και την είδε να κοιμάται.

Οι αστυνομικοί εξέφρασαν ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οικογένειας, ενώ περιέγραψαν ζωύφια να καλύπτουν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού. Τα αδέρφια της, τα οποία επίσης υπέφεραν από σοβαρές προσβολές από ψείρες, τέθηκαν υπό την κράτηση συγγενών, σύμφωνα με την Arizona Daily Star.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!