Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ένοχα μυστικά μιας πρώην πορνοστάρ με έναν καταδικασμένο παιδόφιλο

Πλήρωνε «γενναιόδωρα» την 26χρονη Κάρλι Μπρουκς, πρώην πορνοστάρ από το Κεντάκι, για να «κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, να φοράει παιδικά εσώρουχα» και «να κάνει το κορμί της παιδικό» στις συναντήσεις τους για σεξ ο καταδικασμένος παιδόφιλος Τζος Ντάγκαρ. Τώρα, η σταρ του OnlyFans δηλώνει «αηδιασμένη» που έκανε σεξ μαζί του. «Μιλώντας για τον Τζος Ντάγκαρ, ντρέπομαι να το πω, αλλά έχω κοιμηθεί μαζί του», ισχυρίζεται η Μπρουκς σε βίντεο. Πριν από μερικά χρόνια, την περίοδο που βγήκε το σκάνδαλο της “Ashley Madison”, ήμουν μία από τις γυναίκες που κοιμόταν με τον Τζος». Το 2015, η ιστοσελίδα γνωριμιών «Ashley Madison» υπέστη χακάρισμα και αποκαλύφθηκε η ταυτότητα εκατομμυρίων χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του Ντάγκαρ. Το 2022, στη δίκη του για παιδοφιλία, ο Ντάγκαρ, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε reality πολυτέκνων, παραδέχτηκε τον εθισμό του στην πορνογραφία και ότι απατούσε συστηματικά τη γυναίκα του Άννα μέσω της ιστοσελίδας, έχοντας πολλούς λογαριασμούς, οι οποίοι αποκάλυπταν τις προτιμήσεις του για «συμβατικό σεξ, σεξουαλικά παιχνίδια, φαντασιώσεις κ.λπ.».

Η Μπρουκς, στο βίντεο το οποίο διέγραψε από το TikTok, αλλά έχει αναδημοσιευτεί από χρήστρια του YouTube, απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών που της ζητούσαν να μάθουν για τους «κανόνες» που θα έπρεπε να τηρεί πριν τις συνευρέσεις τους, όπως «να ξυρίσει τα πάντα στο σώμα της», «να καλύψει τα τατουάζ της» και να «ντυθεί κοριτσάκι», φορώντας «παιδικά εσώρουχα» που διάλεγε ο ίδιος ο Τζος. Αλλά δεν «χτύπησε συναγερμός» στο κεφάλι της με τις απαιτήσεις του, γιατί ως μέλος της βιομηχανίας του πορνό ήξερε ότι είναι πολύ συνηθισμένο οι άντρες να της ζητούν περίεργα γούστα. Οι ισχυρισμοί της Μπρουκς ακολούθησαν την καταδίκη του Ντάγκαρ σε 12ετή φυλάκιση για παιδική πορνογραφία και λίγες μέρες πριν η νομική του ομάδα καταθέσει έφεση.

Ο δικαστής είπε ότι ο 34χρονος, ο οποίος έχει επτά παιδιά με τη σύζυγό του, Άννα, 33 ετών, κατείχε «μερικές από τις χειρότερες» εικόνες παιδικής πορνογραφίας που είχε δει ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Νοέμβριο του 2015 η πρώην πορνοστάρ Ντανίκα Ντίλον μήνυσε τον Ντάγκαρ για βιασμό και επίθεση σε δύο συναντήσεις τους, μετά τη γνωριμία τους στο στριπτιζάδικο που δούλευε και την πλήρωσε 600 δολάρια να του χορέψει. Η αγωγή της για αποζημίωση 500.000 δολαρίων διευθετήθηκε εξωδικαστικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 10/6

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!