Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τεξανή χρηματίστρια παράτησε τη δουλειά της για να γίνει φιλενάδα πλήρους απασχόλησης

Η 37χρονη Έμιλι ντε Ρίιν από το Τέξας παράτησε τη δουλειά της ως χρηματοοικονομική αναλύτρια κι έγινε φιλενάδα πλήρους απασχόλησης, του 40χρονου αρραβωνιαστικού της, Μάικλ. Μετά το θάνατο του πατέρα της από καρκίνο, η Έμιλι σκέφτηκε ότι η ζωή της ήταν πολύ μικρή για να είναι δυστυχισμένη. Ακολουθώντας τη συμβουλή του πατέρα της να κάνει κάτι που να της δίνει χαρά, παραιτήθηκε από τη δουλειά της στα 26 της και αναζήτησε άλλη.

Στην αναζήτηση αυτή γνώρισε έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης, τον αρραβωνιαστικό της σήμερα. «Γνώρισα τον Μάικλ και ήταν υπέροχο, γιατί μου είπε ότι δεν χρειαζόταν να δουλεύω αν δεν το ήθελα», θυμάται. «Θα μπορούσα να γεμίζω πιο παραγωγικά το χρόνο μου. Έχω ήδη αρχίσει να γράφω ένα βιβλίο, ασχολούμαι με τα social, φροντίζω το σώμα μου, μαγειρεύω ωραία γεύματα, περνάω ποιοτικό χρόνο με φίλους» υποστηρίζει. Η 37χρονη περιγράφει τον τρόπο ζωής της ως «όνειρο» και μοιράζεται τους «κανόνες» και τις συμβουλές της με άλλες νεαρές γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, χωρίς να είναι «η μαμά που μένει και φροντίζει παιδιά και σπίτι».

Για αρχή τις βοηθά «να επιλέγουν τα ραντεβού τους», λέει στην «Daily Mail», προκειμένου να «πετύχουν αυτόν τον τρόπο ζωής» και είναι υπέρ της «στοχοπροσήλωσης», ώστε να μη σπαταλούν το χρόνο τους σε «σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά» ή «χωρίς ποιότητα ζωής». Βασικός κανόνας για την επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι ο άντρας να είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερος, με ανοιχτό μυαλό ώστε να θέλει η σύντροφός του να μην εργάζεται και κυρίως «κιμπάρης», για να στηρίζει τη ζωή τους! Άρα αποκλείονται τα «ραντεβού με κάποιον με προοπτικές, γιατί δεν ξέρεις ποτέ πού θα καταλήξει». «Ένας άντρας που θέλει να γίνει δάσκαλος είναι καλός μεν, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να σου προσφέρει αυτόν τον τρόπο ζωής», λέει η Έμιλι ορίζοντας τις «κόκκινες γραμμές».

«Αν στο πρώτο ραντεβού δεν προσφερθεί να σε πάρει ή να σου προσφέρει το ταξί, αυτό δεν είναι καλό σημάδι», όπως και «αν σε καλέσει για καφέ και όχι για δείπνο ή θελήσει να πληρώσετε από μισό το λογαριασμό, φεύγεις… χτες». Επίσης, μαθαίνεις πώς μεγάλωσε αυτός ο άντρας: με μάνα-πρωταθλήτρια, που έκανε όλες τις δουλειές, ή με μια μαμά που ήταν σπίτι; Όποια κι αν ήταν η μαμά του, αυτές τις προσδοκίες θα έχει χαραγμένες υποσυνείδητα!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 9/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!