Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μοντέλο του OnlyFans αντί για λιποαναρρόφηση έκανε «δώρο» χημειοθεραπεία σε 17χρονο!

Δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για να επιλέξει η Μεξικανή Καρέλι Ρουίθ. Η νεαρή influencer και μοντέλο της συνδρομητικής πλατφόρμας ενηλίκων OnlyFans με τη συμπλήρωση 3 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους θαυμαστές της: μία λιποαναρρόφηση!

Όποιο κι αν ήταν το κόστος, θα το κάλυπτε η ίδια. «Δεδομένου ότι έχω φτάσει ήδη τα 3 εκατομμύρια followers στο Instagram, θα δώσω ένα… λιπό για όλα τα πολύτιμα, όμορφα κορίτσια μου, ώστε να φαίνεστε πραγματικά “καυτές”», είπε ο Ρουίθ στο TikTok. «Θα το αφήσω εδώ, σχολιάστε αν (δεν) το έχετε κάνει ήδη», ανακοίνωσε η 21χρονη σε βίντεό της στις 18 Μαΐου, ώστε όποιος ήθελε, να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η Καρέλι θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες influencers στο Instagram και από τις 5 κορυφαίες σε κέρδη δημιουργούς περιεχομένου της πλατφόρμας OnlyFans στο Μεξικό, κερδίζοντας περίπου 36.000 δολάρια το μήνα. Μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν το βίντεό της, ήταν και αυτό από τη μητέρα του Σεμπαστιάν Χερέρα, ο οποίος έχει διαγνωστεί με το σάρκωμα Ewing, η οποία της έγραψε: «Καρέλι δεν θέλω λίπο, θέλω, αν μπορείτε, να με βοηθήσετε να κάνει χημειοθεραπεία ο γιος μου ο Σεμπάς, είναι 17 ετών… Είναι μια ευκαιρία να ζήσει». Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, το σάρκωμα Ewing «είναι ένας σπάνιος τύπος καρκίνου που προσβάλλει τα οστά και τους μαλακούς ιστούς γύρω από αυτά», πιο κοινός μεταξύ παιδιών και εφήβων. Η Ρουίθ συγκινήθηκε από το σχόλιο και απάντησε: «Και θα του τη δώσουμε».

Το μοντέλο συναντήθηκε με τον Σεμπαστιάν και τη μητέρα του άμεσα, κάλυψε όλα τα έξοδα της χημειοθεραπείας και προσπάθησε να του φτιάξει τη διάθεση και να του δώσει δύναμη με βόλτες, αλλά και κάνοντάς του δώρο δύο κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, ένα Nintendo Switch και ένα PlayStation 5. «Τώρα είμαστε περισσότερο σε επαφή μαζί της και φροντίζει τον Σεμπαστιάν», είπε η μητέρα του Χερέρα στο λογαριασμό της στο TikTok. «Την ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που δίνει στον Σεμπαστιάν». Ερωτώμενη η Ρουίζ από άλλους χρήστες γιατί το έκανε, είπε: «Τον υποστηρίζω, όχι για να κερδίσω κόσμο, αλλά από καρδιάς. Έχω πετύχει τόσα πολλά πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, που είμαι ευγνώμων».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 8/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!