Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος-1 νεκρός και 30 τραυματίες (βίντεο-εικόνες)

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος σε κεντρική αγορά στο δυτικό Βερολίνο με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι περίπου 30 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. «Ένας άνδρας φέρεται να έπεσε πάνω σε μία ομάδα ανθρώπων. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για ατύχημα ή για σκόπιμη πράξη», ανέφερε η αστυνομία. Μάλιστα στην περιοχή έφτασε και ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τραυματίες.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς στο σημείο. Όπως μεταδίδει η Bild, αρχικά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει και τον ακινητοποίησαν οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Tο περιστατικό  σημειώθηκε κοντά στο σημείο της φονικής επίθεσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016. Τότε ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με δεσμούς με ισλαμιστικές οργανώσεις, είχε καταλάβει ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και το έριξε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 11 ανθρώπους και να τραυματίσει δεκάδες άλλους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!