Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινημένη η βασίλισσα Ελισάβετ-Προσπάθησε να μην κλάψει στο τέλος των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου (βίντεο-εικόνες)

Σε κλίμα συγκίνησης έκλεισαν οι εντυπωσιακοί εορτασμοί για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η βασίλισσα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη όταν έβλεπε τους χιλιάδες Βρετανούς που πήγαιναν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να ζητωκραυγάσουν. Ειδικοί στην γλώσσα του σώματος ανέφεραν ότι η Ελισάβετ συχνά κατέβαζε το κεφάλι σε μία προσπάθεια να μην δακρύσει.

Την τελευταία ημέρα των εορτασμών εμφανίστηκε με μπαστούνι και ένα πράσινο σύνολο στο μπαλκόνι του παλατιού για να χαιρετήσει τους Βρετανούς. Το τελευταίο διάστημα η βασίλισσα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και κινητικότητας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακυρώσει αρκετές από τις δημόσιες εμφανίσεις της και να εκπροσωπηθεί από τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο.

Στο πλευρό της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος η σύζυγος του, Καμίλα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Στην συναυλία που δόθηκε προς τιμήν της ο πρίγκιπας Κάρολος συγκινημένος την ευχαρίστησε για την θητεία της στο θρόνο. «Μεγαλειοτάτη, μανούλα». Με αυτή την προσφώνηση ξεκίνησε την ομιλία του ο πρίγκιπας και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. «Γελάς και κλαίς μαζί μας και το πιο σημαντικό: είσαι μαζί μας για αυτά τα 70 χρόνια», είπε ο πρίγκιπας Κάρολος.  

Η βασίλισσα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην συναυλία αλλά είχε ετοιμάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο. Προσκάλεσε στο παλάτι για τσάι τον αρκούδο Πάντιγκτον, έναν αγαπημένο ήρωα των παιδιών. Στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα ο αρκούδος πίνει τσάι κατευθείαν από το τσαγερό και αποκάλυψε στην βασίλισσα ότι πάντα έχει μαζί του το αγαπημένο του γλυκό, ένα σάντουιτς με μαρμελάδα. «Το ίδιο και εγώ» του απάντησε η βασίλισσα και έβγαλε ένα σάντουιτς από την τσάντα της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!