Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πολυαναμενόμενη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στην Βρετανία (βίντεο-εικόνες)

Στραμμένα στην δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ είναι τα βλέμματα του βρετανικού Τύπου. Η 40χρονη δούκισσα επισκέπτεται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά την Βρετανία μετά την απόφαση του ζευγαριού να σταματήσουν να είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Χθες κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης προς τιμήν των 70 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο της Βρετανίας το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στον εξώστη του Μπάκιγχαμ.

Σήμερα η δούκισσα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της. Μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι πήγε στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μέγκαν Μαρκλ πήρε την θέση της μαζί με τον σύζυγο της στα δεξιά του ναού.

Τα ΜΜΕ ανέμεναν το ζευγάρι να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ.

 

Ωστόσο ο πρίγκιπας και η Κέιτ έφτασαν μετά την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι και κάθισαν στα αριστερά της εκκλησίας με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ούτε κοινές φωτογραφίες τους αλλά ούτε και κάποια δημόσια ανταλλαγή χαιρετισμού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!