Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη: Σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Ελισάβετ

 

Από σήμερα στη Βρετανία ξεκίνησαν οι τετραήμερες εορτάστικες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, δηλαδή για τα 70 χρόνια της στον θρόνο. Η Βρετανική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί εορτασμούς «που συμβαίνουν μια φορά σε κάθε γενιά».

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έγινε με την στρατιωτική τελετή Trooping the Colour, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 1.200 στρατιωτικοί της Μεραρχίας του Βασιλικού Οίκου με 240 άλογα, δέκα στρατιωτικές μπάντες και περίπου 400 μουσικούς.

Αργότερα η βασίλισσα και τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα εμφανιστούν στον εξώστη του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσουν το κόσμο. Παράλληλα στον λονδρέζικο ουρανό θα πετούν δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη προς τιμήν της.

Παρακολουθήστε απευθείας τον εορτασμό:

Μία διαφορετική έναρξη είχε σήμερα η εκπομπή Ελένη μιας και σήμερα ξεκίνησαν οι 4ήμεροι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για τα 70 χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τους εορτασμούς που γίνονται εδώ και λίγες ώρες στο Λονδίνο και φυσικά η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Προβλήθηκαν στιγμιότυπα με την Kate Middleton πάνω σε άμαξα απαστράπτουσα να συνοδεύεται από τα τρία της παιδιά ενώ ο έφιππος σύζυγός της ακολουθούσε.

Εννοείται πως τα αγήματα ήταν παραταγμένα στο παλάτι για τον εορτασμό των 70 χρόνια ενεργούς παρουσίας της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, μπορεί οι εορτασμοί να είχαν μία δόση χαράς, έκρυβαν όμως και μία δόση λύπης καθώς ουσιαστικά σημαίνουν τον αποχαιρετισμό της βασίλισσας στους υπηκόους της μιας και αναμένεται σύντομα να παραδώσει στον διάδοχο τον θρόνο της.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!