Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάλεσε στρίπερ για το bachelor και ανακάλυψαν ότι ήταν η αδελφή του

Μπροστά στη γυμνή αλήθεια βρέθηκε ένας μελλόνυμφος όταν διαπίστωσε πως η στρίπερ που οι φίλοι του κάλεσαν ως δώρο για να «ανάψει η ατμόσφαιρα» στο bachelor πάρτι της ζωής του ήταν η… αδελφή του! Η άγρια ιστορία μεταδόθηκε από τη χορεύτρια εξωτικών χορών, γνωστή μόνο ως Κέντρα, σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου και έκτοτε έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια προβολές.

«Προσλήφθηκα ως στρίπερ στο bachelor πάρτι του αδελφού μου και δεν το κατάλαβα παρά μόνο όταν έμεινα εντελώς γυμνή», έγραψε η χορεύτρια στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο. Η Κέντρα, πέρα από την περιγραφή του συμβάντος, δεν εξήγησε πού και πότε έγινε το πάρτι. Μόνο ότι στο παρελθόν εργαζόταν σε ένα στριπτιζάδικο «στο Νότο». Μετά τα εκατομμύρια των προβολών το εν λόγω βίντεο στο TikTok έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, προσελκύοντας εκατοντάδες σχολιαστές, πολλούς απροκάλυπτα δύσπιστους για την «τρελή», «σοκαριστική» και «απίστευτη» ιστορία της @kendradollx, όπως τη χαρακτήρισαν κάποιοι. «Θα είχα προσέξει όλους τους φίλους του αδελφού μου και σίγουρα τον αδελφό μου, πράγματα που δεν έγιναν ποτέ», έγραψε μια γυναίκα κάτω από το επίμαχο βίντεο.

Πολλοί έσπευσαν να υπερασπιστούν την Κέντρα, εκφράζοντας συμπάθεια και κατανόηση για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε, καθώς μπορούν να φανταστούν πόσο ντροπιαστικό πρέπει να ήταν το περιστατικό. «Έχετε καθόλου ιδέα από τέτοια μέρη; Πόσο σκοτεινοί είναι οι χώροι στα streap clubs;» απάντησε ένας χρήστης σε αυτήν και άλλους αμφισβητίες, ενώ κάποιος άλλος παρατήρησε πως «με τόσο μέικαπ που φορούν τα κορίτσια αυτά γίνονται αγνώριστα… θα είχε πιει και ο αδελφός της…», ενώ μία γυναίκα, που μάλλον γνωρίζει τη δουλειά, τόνισε πως όταν τα κορίτσια βγαίνουν να χορέψουν και να γδυθούν, δεν προσέχουν τον κόσμο από κάτω. «Είναι σαν να λειτουργείς με “αυτόματο πιλότο”, δεν θέλεις να κοιτάζεις τα πρόσωπά τους», έγραψε.

Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι έφταιγε το… κάρμα που ο μελλοντικός γαμπρός έκανε την αδελφή του να εμφανιστεί ως στρίπερ στο bachelor πάρτι του, ενώ δεν θα έπρεπε να κοιτάζει άλλες γυναίκες πριν από το γάμο του. Η Post επικοινώνησε με την Κέντρα, η οποία είναι και μοντέλο της πλατφόρμας OnlyFans, όπως ανακάλυψε η Daily Mail, για να ζητήσει λεπτομέρειες, αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 1/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!