Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός είναι ο «μακελάρης» του Τέξας: Βίαιος, αντικοινωνικός με εμμονή με τα όπλα (εικόνα)

Σε σοκ βρίσκεται η αμερικανική κοινωνία μετά την αιματηρή ένοπλη επίθεση σε σχολείο που στοίχισε την ζωή σε 19 μικρά παιδιά και 2 εκπαιδευτικούς. Οι αμερικανικές αρχές κατονόμασαν ως δράστη της σφαγής τον 18χρονο Σαλβαδόρ Ράμος, ο οποίος είναι νεκρός.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο 18χρονος εργαζόταν σε ένα τοπικό κατάστημα Wendy’s και περιγράφεται ως αντικοινωνικός. Ο Άντριαν Μέντες, μάνατζερ στο Wendy’s, είπε ότι ο Ράμος ήταν «ήσυχος και δεν συναναστρεφόταν με τους άλλους υπαλλήλους», ενώ σημείωσε πως δεν τον γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο. Φίλοι του 18χρονου είπαν στην Washington Post ότι είχε μία ταραγμένη σχέση με την μητέρα του και συχνά είχε ξεσπάσματα θυμού.

Ο 18χρονος επίσης δήλωνε λάτρης των όπλων. Σε λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε φωτογραφίες από τουφέκια και όπλα. Πριν από 3 ημέρες, είχε δημοσιεύσει στο Instagram τη φωτογραφία από δύο τουφέκια τύπου AR15.

Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!