Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επιστρέφει τον Ιούνιο στην Βρετανία η Μέγκαν Μαρκλ-Τι φοβούνται στο παλάτι

Μετά από την έξοδο της από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, που πήρε τον αγγλικό τίτλο «Megxit» και μία εκ βαθέων συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για τα προβλήματα και τον ρατσισμό που αντιμετώπισε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Χάρυ και η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τα δύο παιδιά τους θα επισκεφθούν την Βρετανία τον Ιούνιο προκειμένου να γιορτάζουν το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η βασίλισσα συμπληρώνει 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο και είναι μία από τους μακροβιότερους μονάρχες της Βρετανίας.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι και οι δύο «είναι ενθουσιασμένοι και είναι τιμή τους να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο μαζί με τα παιδιά τους».

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ θα πατήσει πόδι σε βρετανικό έδαφος μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου αναμένεται να είναι μεγάλο. Έτσι στο παλάτι εξέφρασαν φόβους ότι η επίσκεψη του ζευγαριού είναι πιθανόν να επισκιάσει τις εκδηλώσεις προς τιμήν της βασίλισσας.

Ταυτόχρονα η βασίλισσα, Ελισάβετ, που αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και δεν κατάφερε να εκφωνήσει ομιλία στην έναρξη των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου, αποφάσισε ο εγγονός της και η Μέγκαν Μαρκλ να μην σταθούν δίπλα της στο μπαλκόνι για την στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour».

Στο πλευρό της αποφασίστηκε να βρίσκονται μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας που εκτελούν δημόσια καθήκοντα. Έτσι αποκλείστηκε από την παρέλαση και ο γιος της βασίλισσας πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο παιδεραστίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!