Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Παράδεισος» Ιαματικών Πηγών το Λουτράκι

Το Λουτράκι είναι παγκοσμίως γνωστά για τα ιαματικά του λουτρά

Το Λουτράκι έχει καταγράψει σημαντική ιστορία όσον αφορά στο θερμαλισμό και τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού.

Το φυσικό ιαματικό νερό, που πηγάζει από μεγάλο βάθος και εκχέεται από τις ιαματικές πηγές Λουτρακίου, έχει χαρακτηριστεί από την αρχαιότητα ως το «Νερό της ζωής».

Τα Ιαματικά Νερά, πηγάζουν μέσα από πετρώματα και κατά τη διάρκεια του αέναου ταξιδιού τους μέχρι την επιφάνεια της Γης, αποκτούν τα ιχνοστοιχεία και τα μεταλλικά συστατικά τους στα οποία οφείλεται και η Ιαματική – θεραπευτική τους δράση.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των νερών αυτών, ήταν γνωστές από τα ιστορικά χρόνια. Το νερό άλλωστε, χρησιμοποιήθηκε δια μέσου των αιώνων σαν μέσο υγιεινής και θεραπείας, διότι φαίνεται πως η Λουτροθεραπεία είναι η πρώτη μορφή θεραπείας που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος.

Η πανάρχαια αυτή δραστηριότητα φροντίδας και υγείας για τον άνθρωπο, βρίσκει σήμερα την σύγχρονη έκφρασή της στο Λουτράκι, μέσα από μια παράδοση αιώνων.

Η πόλη του Λουτρακίου, απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από τη Διώρυγα του Ισθμού και μόλις 80 χιλιόμετρα (50 – 55 λεπτά) από την Αθήνα. Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εύκολη και από την πόλη της Πάτρας, που αποτελεί την πύλη εισόδου της νότιας Ελλάδας και της Δ. Ευρώπης

Σήμερα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν θεραπείες spa και συνεδρίες ευεξίας σε ένα υπερπολυτελές και σύγχρονο περιβάλλον στο  δημοτικό υδροθεραπευτήριο στο Λουτράκι «Loutraki Thermal Spa»

Σε έναν υπερσύχρονο χώρο, μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, χαλάρωσης και ευεξίας με θεραπείες σώματος και περιποιήσεις προσώπου. Εσείς απλά επιλέξτε ανάμεσα στην υδροθεραπεία στις πισίνες, ή στις ατομικές μπανιέρες, στο ντους ψιλής βροχής, τη σάουνα, το ατμόλουτρο ή τον καταιονισμό από απόσταση και αναζωογονηθείτε μέσα από τις τεχνικές μασάζ με αιθέρια έλαια που προσφέρονται, και λασποθεραπεία.

«Παράδεισος» Ιαματικών Πηγών το Λουτράκι

 

 

Στις εγκαταστάσεις του LOUTRAKI THERMAL SPA περιλαμβάνονται:

 

2 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με καταρράκτες και jet υδρομαλάξεων (υποβρύχια υδρομασάζ) 201 m2 και 40 m2 αντίστοιχα.

1 εσωτερική πισίνα ψυχρού ύδατος 20 m2. για μετατραυματικά προβλήματα.

1 εξωτερική πισίνα υδρομαλάξεων με υδάτινο μανιτάρι, με καταρράκτη και pool bar, 200 m2.

4 ατομικές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται η καμπίνα με την υπερσύγχρονη μπανιέρα Caracalla με πολλαπλούς εκτοξευτήρες.

3 διπλές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας.

Σάουνα

Ατμόλουτρα/Χαμάμ

Γυμναστήριο

Αίθουσες ομορφιάς και περιποίησης.

Χώροι ατομικού μασάζ.

2 χώροι για λασποθεραπεία.

Αίθουσα Yoga

Καφετέρια.

Άνετοι χώροι υποδοχής και ανάπαυσης.

Άνετη πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργίου Λέκκα 24, τ.κ. 203 00 Λουτράκι

 

Τηλ.:   27440 62186
    27440 22215
Χωρίς χρέωση:   801 11 22215
Φαξ:   27440 62187

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!