Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικοινωνία Τόσκα με Μητσοτάκη-Σαμαρά για τα σχέδια της Ρούπα

Τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Αντώνη Σαμαρά είχε το πρωί της Τρίτης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ενημερώνοντας τους δύο πολιτικούς για τα σχέδια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Πόλας Ρούπα για χτύπημα σε βάρος τους,  επιβεβαιώνοντας το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo.

Στις έρευνες που έκανε η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν δεκάδες σημειώσεις της Ρούπα και συνεργών της για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, καθώς και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς για τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής και ανέφερε ότι συνεχίζεται η παρακολούθηση των κύκλων της Πόλας Ρούπα, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η ανάλυση των ευρημάτων στο διαμέρισμα.

Εκτός από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, ο Υπουργός επικοινώνησε με άλλα 5 πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές βρίσκονται τα ονόματα και 50 δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών, που θα αποτελούσαν ενδεχομένως στόχους των τρομοκρατών.

Ενημέρωση Μητσοτάκη από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Παράλληλα συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί ο αρχηγός της ΝΔ για τα σχέδια επίθεσης σε βάρος του από την Πόλα Ρούπα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!