Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έβρεξε»… χταπόδι στο Μαϊάμι (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τις παλιρροϊκές πλημμύρες στο Μαϊάμι προκάλεσαν ζημιές σε κατοικίες και πολλά έκτακτα περιστατικά.

Ο Ρίτσαρντ Κόνλιν, κτηματομεσίτης και προσωπικός γυμναστής στο επάγγελμα, ζει στην παραλία του Μαϊάμι. Όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο από το υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού του βρήκε ένα… χταπόδι να σέρνεται στο πάτωμα.

Ο Κόνλιν, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει να αναβλύζει νερό από την αποχέτευση του γκαράζ και μία φωτογραφία με το χταπόδι. Η εφημερίδα The Miami Herald, ζήτησε από την Κάθλιν Σάλιβαν Σέιλεϊ του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι να εξετάσει τις φωτογραφίες, η οποία απεφάνθη ότι είναι αληθινές.

XT

Το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε μελέτη από την οποία διαπιστώθηκε ότι οι παλιρροϊκές πλημμύρες στην παραλία του Μαϊάμι έχουν αυξηθεί κατά 400% σε σχέση με το 2006.

Μάλιστα η κ. Σέιλεϊ υποστήριξε ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να συνηθίσουν να βλέπουν κατά καιρούς παράξενα πλάσματα στα υπόγεια των σπιτιών τους ή τους δρόμους, όταν ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας, καθώς είναι δυνατόν τα θαλάσσια ζώα να μπαίνουν μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες, οι οποίες βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!