Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μέχρι την άλλη εβδομάδα ο ανασχηματισμός στη Νέα Δημοκρατία

Όπως πρώτοι είχαμε πει, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζει δομικό ανασχηματισμό στον κεντρικό κομματικό μηχανισμό με σκοπό να είναι και το σχήμα που θα φτάσει μέχρι τις εκλογές.

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες «καραμπόλες» και γι’ αυτό καθυστέρησαν οι αλλαγές αφού ήταν προγραμματισμένες για την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, με τον όρο που έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δε θα έχουν κομματική θέση όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, έχει προκληθεί γκρίνια αλλά και πιέσεις για να υπάρξουν εξαιρέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει πίσω στο συγκεκριμένο θέμα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.

Για το θέμα του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος φαίνεται ότι θα αναλάβει χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Έντονα έχει «παίξει» το σενάριο ότι τη θέση του εκπροσώπου θα αναλάβει ο βουλευτής Α’ Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας, πράγμα που δεν έχει διαψευστεί ούτε από την Πειραιώς ούτε από τον ίδιο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!