Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Προφητικοί οι «Simpsons»: Είχαν ως πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump πριν από 16 χρόνια (VIDEO)

Στην λίστα με τις… σατανικές συμπτώσεις μπαίνουν για άλλη μια φορά οι «Simpsons», καθώς, σε επεισόδιό τους, το 2000, είχαν βάλει τον Donald Trump ως πρόεδρο των ΗΠΑ!

Στο προφητικό επεισόδιο, με τίτλο «Bart To The Future», η Lisa Simpson εμφανίζεται ως πρόεδρος των ΗΠΑ (σε κάποιους, μάλιστα, θυμίζει την Hillary Clinton) να λέει στους συνεργάτες της «παραλάβαμε ένα χάος από τον πρόεδρο Trump. Πόσο χάλια είναι;» και εκείνοι να της δείχνουν ένα γράφημα με την άσχημη κατάσταση που δημιούργησε ο προκάτοχός της.

«Ήταν μια προειδοποίηση για την Αμερική, η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουμε πάτο»,  λέει, στο «The Hollywood Reporter», ένας εκ των σεναριογράφων, ο Dan Greaney, ενώ ο δημιουργός των «Simpsons», Matt Groening, δηλώνει την αντίθεσή του στον Donald Trump, υποστηρίζοντας πως… ξεπερνά την σάτιρα!

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής σειρά animation «πέφτει διάνα», αφού, από το 1989, οπότε και άρχισε η προβολής της, έχει καταφέρει να «προβλέψει» από φυσικές καταστροφές μέχρι το μέλλον της τεχνολογίας…

Τυχαίο ή ενόραση;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!