Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πόρτα» Τσίπρα σε συνταξιούχους-Τα ΜΑΤ τους «ψέκασαν» με χημικά (ΦΩΤΟ)

img_8095

Έληξε πριν από λίγο η πολιορκία του Μαξίμου από δεκάδες συνταξιούχους που ζητούσαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσουν για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Ο πρωθυπουργός μέσω συνεργατών του του έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να τους δεχτεί.

IMG 8095

Νωρίτερα επικράτησε  ένταση με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους εμποδίσουν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου.

 

IMG 8097

Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξουν, ωθώντας, τη μία κλούβα η οποία ήταν παρατεταγμένη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των ηλικιωμένων διαδηλωτών.

 

Ένταση και δακρυγόνα στην πορεία των συνταξιούχων

 

IMG 8092

Η κινητοποίηση των συνταξιούχων ξεκίνησε το πρωί  στην πλατεία Κοτζιά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν  για την «αυθαίρετη, παράνομη και ανάλγητη λεηλασία των επικουρικών συντάξεων».
Βασικό τους αίτημα είναι να καταργηθεί ο νόμος 4387 που όπως τονίζουν είναι «ο θάνατος του συνταξιούχου». «Με φιλοδωρήματα δεν μας ξεγελάτε ντροπή σε σας που τώρα κυβερνάτε», ήταν ένα από τα βασικά συνθήματα που φώναζαν.

Πηγή φωτο: CNN Greece

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!