Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πανικός στη Νέα Σμύρνη! Ηλικιωμένη “μπούκαρε” με το αμάξι σε μαγαζί με παιχνίδια (ΦΩΤΟ)

Ένα περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12 και σκόρπισε πανικό στην Νέα Σμύρνη.

Το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην πλατεία Νέας Σμύρνης “μπούκαρε” μέσα σε κατάστημα με παιχνίδια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που οδηγούσε το όχημα αντί να βάλει πρώτη για να φύγει, “μπερδεύτηκε” όπως είπε χαρακτηριστικά και έβαλε όπισθεν με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη την τζαμαρία και να εισβάλει μέσα στο κατάστημα με το αυτοκίνητο. 

Από την εισβολή του αυτοκινήτου τραυματίστηκε η πωλήτρια του καταστήματος, η οποία μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Οι μάρτυρες λένε πως από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν περισσότεροι τραυματίες αφού τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχαν παιδιά και ενήλικες μπροστά στην πόρτα. Η ηλικιωμένη οδηγός καθώς και όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Αρχικά λένε οι μάρτυρες στα parapolitika.gr δεν καταλάβαμε τι έγινε.

“Είδαμε καπνούς από το αυτοκίνητο και ακούσαμε ένα δυνατό ήχο. Δεν ξέραμε τι έχει συμβεί, αν ήταν ατύχημα και αν υπήρχαν τραυματίες. Αλλά φοβηθήκαμε πολύ γιατί στην περιοχή υπάρχει πολύς κόσμος”

Οι χαρακτηριστικές φωτογραφίες μαρτυρούν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η γυναίκα. Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί αυτή την ώρα στην πλατεία προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!