Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo:Τουρίστρια τυφλώθηκε από ποτά «μπόμπες»!

Οι διακοπές της κόστισαν την όρασή της! Αυτή είναι η τραγική κατάληξη των ολιγοήμερων διακοπών μιας 22χρονης Αγγλίδας, η οποία, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα FREDDO, επισκέφθηκε την Ελλάδα και την Ζάκυνθο για τις διακοπές της, όμως η κατανάλωση αλκοόλ με ποτά που αποδείχθηκαν «μπόμπα», δηλαδή νοθευμένα, την οδήγησε στο να χάσει την όρασή της.

Η 22χρονη Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, ενώ οι γιατροί δεν είναι ακόμη σίγουροι αν τα νεφρά της ή τα μάτια της θα λειτουργήσουν και πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα

Η 20χρονη κοπέλα έχει στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές τη μητέρα της, Christine, και τον πατέρα της, Derek, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην κόρη τους.

Oλα ξεκίνησαν για την άτυχη Hannah, όταν κάνοντας διακοπές στη Ζάκυνθο με δύο φίλους της, αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα να συμμετάσχει σε ένα από τα πολλά πάρτι που διοργανώνονται στον Λαγανά για τους τουρίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, δεν παρουσίασε κάποια αδιαθεσία, ενώ στη συνέχεια, κουρασμένη, έπεσε στο κρεβάτι της. Η 20χρονη κοπέλα κοιμήθηκε δύο συνεχόμενα 24ωρα, αλλά ο εφιάλτης της μόλις είχε αρχίσει, αφού όταν ξύπνησε, αντιλήφθηκε ότι δεν βλέπει και είχε τρομερούς πόνους στο στομάχι. Οταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί βλάβη στο οπτικό νεύρο και νεφρική ανεπάρκεια.

Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για το τι αναφέρουν οι ειδικοί για τα νοθευμένα ποτά, οι τοπικές αρχές της Ζακύνθου και οι υπεύθυνοι για το τραγικό περιστατικό στην εφημερίδα FREDDO που κυκλοφορεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!