Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στην Ιωάννα Αγγελοπούλου

Το ύστατο χαίρε στη σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα, είπε πλήθος κόσμου το μεσημέρι του Σαββάτου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, όπου τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία. Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και όλοι ήταν απαρηγόρητοι για το χαμό της μόλις 42 ετών συζύγου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που νικήθηκε από τον καρκίνο.

Το «παρών» στο Ά Κοιμητήριο Αθηνών έδωσε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ, η οποία επέστρεψε από το Μέτσοβο, ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, ο πατέρας τους, κύριος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτριος Πράσσος, ο Χρήστος Μπαφές, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Επίσης «παρών» ήταν ο πρόεδρος και ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα Αγγελοπούλου είπαν επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νίκολα Βούισιτς, ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων»  και νυν παίκτης του ΠΑΟ, Γιάννης Μπουρούσης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπουντούρης και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Πηγή: gavros.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!