Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάτρα: Εργολάβος πήγε για δουλειά, την έπεσε στην ιδιοκτήτρια και τις έφαγε από τον σύντροφο της

Ο άνδρας αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης και σοβατίσματος κατοικιών. Η ανάληψη της εργολαβίας αφορούσε στο σοβάτισμα κατοικίας η οποία ήταν υπό ανέγερση σε περιοχή της Πάτρας όπου κυριαρχεί το λαϊκό στοιχείο.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει το dete.gr, κλείστηκε με την ιδιοκτήτρια του υπό κατασκευήν ακινήτου, μια θελκτική 35άρα, η οποία κολάζει και άγιο. Οπως ήταν φυσικό, τα κάλλη της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον εργολάβο, ο οποίος -και με την ανοχή της ίδιας- άρχισε να τη φλερτάρει.

Στη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και το ξαφνικό έντονο ενδιαφέρον της γυναίκας για τις εργασίες ήταν που προκάλεσε τις υποψίες του συντρόφου της.
Ο υποψιασμένος σύντροφος άρχισε να παρακολουθεί τη γυναίκα και την έπιασε στα πράσα να ερωτοτροπεί με τον εργολάβο.

Ακολούθησαν άγριες σκηνές, καθώς ο σύντροφός της, ο οποίος είναι… μεγάλων διαστάσεων, άρχισε να δέρνει αλύπητο τον εργολάβο, ο οποίος, όταν κατόρθωσε να βγει «μαυρισμένος» από τα χέρια του, επιβιβάστηκε τρέχοντας στο αυτοκίνητό του, αφήνοντας εργαλεία και εργολαβία στα αζήτητα.

Να σημειωθεί πως η σκανδαλιάρα γυναίκα, πριν συνάψει σχέση και αρχίσει να συζεί με τον τωρινό της σύντροφο, είχε πολύχρονη σχέση με άλλον άνθρωπο της νύχτας!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!