Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καιρός: Με ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο τριήμερο

Οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το επόμενο τριήμερο. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ελαφρώς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Τέλος, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα ηπειρωτικά ορεινά, όπου είναι πιθανό να έχουμε και πρόσκαιρες βροχές.
Πιο αναλυτικά την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, εξασθενημένοι άνεμοι και το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ τοπικά στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα νότια. Ο υδράργυρος από 18 έως 32 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.
Στην Κρήτη, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές μπόρες κυρίως στα ορεινά και βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 30 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα νότια μέχρι 6 και στα βόρεια μέχρι 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα βελτιωμένος καιρός με ήλιο και θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς.
Στην Αττική ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
To αναλυτικό δελτίο καιρού για όλη την Ελλάδα μεταδίδεται καθημερινά, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, λίγο πριν τις 13:00 και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, λίγο πριν τις 20:00.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!