Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας «βλέπει» η Αστυνομία

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα βίντεο κυκλοφορίας στην λεωφόρο Κηφισίας αλλά και οι μαρτυρίες των ομήρων προκειμένου η Αστυνομία να συλλέξει πληροφορίες για τους δράστες της ληστείας-ομηρείας στην Τράπεζα στους Αμπελόκηπους.
Ψάχνουν ακόμη και διαμερίσματα που ενδεχομένως οι δράστες χρησιμοποίησαν για να παρακολουθούν τις κινήσεις της τράπεζας ενώ θέλουν να δουν ποιοι είναι οι περίπου εκατό πελάτες που διέθεταν θυρίδες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πίσω από το χτύπημα της λεωφόρου Κηφισίας κρύβεται μια νέα οργάνωση που κινείται στις παρυφές του αντάρτικου πόλης καθώς οι πιθανότητες οι τέσσερις ένοπλοι με τις λευκές μάσκες σιλικόνης να είναι ποινικοί είναι μικρές.
Άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν και κυρίως σε ληστείες που είχαν πραγματοποιήσει οι ληστές του Δίστομου με την προσθήκη του Νίκου Μαζιώτη, κυρίως σε περιοχές της Πελοποννήσου είχαν χρησιμοποιήσει μάσκες σιλικόνης, προκειμένου να κρύψουν και να αλλοιώσουν άρδην τα χαρακτηριστικά τους, όπως έκαναν δηλαδή και οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο υποκατάστημα των Αμπελοκήπων.
Η ληστεία έχει έντονο άρωμα τρομοκρατίας, καθώς κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως στην Αθήνα και την Πελοπόννησο, παρόμοιες ληστείες για τις οποίες αποδείχθηκε ερευνητικά πως είχαν σχέση με το λεγόμενο «Επαναστατικό ταμείο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!