Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το μοναστήρι των οργίων και ο μοναχός με το κωδικό όνομα “κυρία Λέλα”

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ακουστεί «Σόδομα και Γόμορρα» για μοναστήρι της συγκεκριμένης Ιεράς Μητρόπολης! «Ομηρικές θρησκευτικές διαμάχες» είχαν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν, ακόμη και με δήθεν αδελφό του μητροπολίτη! 

Αλλά αυτή τη φορά έγινε ολόκληρος ντόρος για όσα συμβαίνουν σε ιστορικό μοναστήρι της Πάτρας. Οπως αναφέρει το dete.gr, ο ηγούμενος από το συγκεκριμένο μοναστήρι παλαιότερα «πρωταγωνιστούσε» σε «ροζ» ιστορίες, ενώ τώρα που μεγάλωσε αυτός, πήρε τη σκυτάλη άλλος μοναχός! Δεν είναι λίγοι άλλωστε όσοι γνωρίζουν ακόμη και το ψευδώνυμο του «ροζ» μοναχού. «Κυρά Λέλα» τον φωνάζουν!

Αγοράκια και άντρες «φιλοξενούνται» τα βράδια στο μοναστήρι και τα όργια… δίνουν και παίρνουν! Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και ακουστικό υλικό έχει βγει έξω από την Ιερά Μονή, στο οποίο ακούγονται οι «ανατριχιαστικές» συζητήσεις μεταξύ του μοναχού και του εραστή του (εκείνο το βράδυ)!

Οι καταγγελίες έφθασαν μέχρι τον μητροπολίτη. Τι απάντησε; Πως δεν μπορεί να τους πετάξει έξω, γιατί θα κλείσει το μοναστήρι μια και δεν υπάρχουν άλλοι μοναχοί!
Ετσι ο μοναχός με το ψευδώνυμο «κυρά Λέλα» συνεχίζει απτόητος τη δράση του! Προ ημερών μάλιστα έστειλε και ένα SMS σε φίλο του όπου του έγραφε, σύμφωνα πάντα με το dete.gr: «Θέλω να μου βρεις έναν άντρα γεροδεμένο, αλλά και μια ταινία πορνό με πρωταγωνιστές έναν νέο και έναν γέρο»! Μόνο που ο φίλος… έδειξε το μήνυμα και σε έναν άλλον που ήταν δίπλα του, με σκοπό να χλευάσουν τον ιερωμένο!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Freddo

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!