Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνελήφθη ο άνδρας με AIDS που πληρωνόταν για να βιάζει ανήλικα κορίτσια

Μετά από εντολή του προέδρου της Αφρικανικής χώρας Μαλάουι, συνελήφθη ο Έρικ Αννίβα ο 40χρονος άνδρας που πληρώνεται 7 δολάρια για να εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή χήρες ή στείρες γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, όταν αυτά μπουν για πρώτη φορά στην έμμηνο ρύση τους.

Ο Eric Aniva, είναι γνωστός στους ντόπιους και ως «ύαινα».

«Οι περισσότερες με τις οποίες έχω κάνει σεξ είναι μικρά κορίτσια που πηγαίνουν ακόμα σχολείο. Μερικά είναι μόλις 12-13 ετών, αλλά εγώ προτιμώ τις ηλικιωμένες», εκμυστηρεύθηκε ανερυθρίαστα στο BBC ο Aniva, προκαλώντας ακόμα ισχυρότερο σοκ: «Όλα αυτά τα κορίτσια βρίσκουν ευχαρίστηση όταν γίνομαι η “ύαινά” τους. Στην πραγματικότητα είναι περήφανα και μετά λένε σε όλους ότι είμαι ένας πραγματικός άνδρας που ξέρει να ικανοποιεί μια γυναίκα», είχε τονίσει.

Αδιαφορεί, δε, παντελώς, όπως είχε αναφέρει, ότι βοηθά στην εξάπλωση μιας θανατηφόρας ασθένειας σε μια χώρα όπου ένας στους δέκα έχει μολυνθεί με τον ιό…

Είχε υποστηρίξει ότι πληρώνεται από τους ντόπιους για να «τελέσει» τις τερατώδεις πράξεις του, οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, είναι απαραίτητες για να «αποφευχθεί η μόλυνση των γονιών ή της υπόλοιπης κοινότητας»..

 

Πρόκειται για τελετές που επιβιώνουν ακόμη στην Αφρική στο πλαίσιο της μύησης ή της «σεξουαλικής κάθαρσης».

Στον 40χρονο απαγγέλθηκαν αμέτρητες κατηγορίες βιασμού, ανέφερε στο Associated Press, ο Γενικός Επιθεωρητής της αστυνομίας του Μαλάουι, Λέξτεν Κασάμα .

Μετά το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της χώρας, ο Πίτερ Μουταρίκα, έδωσε εντολή για τη σύλληψή του και όπως είπε η αστυνομία θα διερευνήσει την υπόθεση και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για όλα αυτά που δήλωσε στο BBC ότι κάνει, ενώ διέταξε να εξεταστούν οι γονείς όλων των παιδιών που πλήρωσαν για να συνευρεθούν με τον Ανίβα που είναι φορέας του AIDS.

Ο πρόεδρος διέταξε επίσης την αστυνομία να ερευνήσει όλους τους άνδρες και τους γονείς που συμμετείχαν σε αυτό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!