Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πακιστάν: «Δεν ντρέπομαι» – Τη στραγγάλισε για τις προκλητικές φωτογραφίες στο facebook (ΦΩΤΟ)

kantil1

Αμετανόητος ο αδερφός της Kim Kardashian του Πακιστάν που τη στραγγάλισε για τις προκλητικές φωτογραφίες που αναρτούσε στο facebook.

Ο Muhammad Waseem ομολόγησε τη φριχτή δολοφονία επειδή αρνήθηκε να αναρτά προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο στο facebook. Είπε πως δεν ντράπηκε που σκότωσε την 26χρονη Qandeel Baloch μετά τη σύλληψή του το βράδυ του Σαββάτου.

Ομολόγησε πως τη στραγγάλισε για λόγους τιμής. “Ναι, φυσικά, τη στραγγάλισα. Βρισκόταν στο ισόγειο ενώ οι γονείς μας κοιμούνταν στην ταράτσα. Της έδωσα ένα χάπι και τη στραγγάλισα”, είπε στις αρχές, τονίζοντας πως ενήργησε μόνος του.

“Δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό που έκανα. Όποιος και αν ήταν ο λόγος, η συμπεριφορά της ήταν εντελώς ανυπόφορη”. Η νεαρή κοπέλα απέκτησε φήμη για τις αναρτήσεις στο facebook, με πολλούς να την επαινούν για το γεγονός πως έσπασε τα κοινωνικά ταμπού.

Το νεαρό μοντέλο αναρτούσε προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες με τους χιλιάδες followers της. Η δολοφονία της έρχεται να προστεθεί στη λίστα των γυναικών που δολοφονούνται για λόγους τιμής κάθε χρόνο στο Πακιστάν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!