Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι Πολωνοί επιλέγουν Ελλάδα: Αύξηση 4% της τουριστικής κίνησης στη χώρα

25-744x441

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πολωνών ταξιδιωτών και από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η αύξηση Πολωνών τουριστών προς την Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο του +4%, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του Πολωνικού Συνδέσμου TourOperators (PZOT) και CEO της Neckermann Πολωνίας, κ. Krzysztof Piatek, ο οποίος φιλοξενήθηκε από την ομοσπονδία FedHATTA, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ, και συμμετείχαν εκτός του κου Piatek, ο AndrzejSzostek του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της FedHATTA, ο Γιώργος Παλιούρας, Μέλος του Δ.Σ. τηςFedHATTA και ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events.

Από την πλευρά της FedHATTA εκφράστηκε η επιθυμία πραγματοποίησης οργανωμένης επίσκεψης τωνμελών της PZOT στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει στην σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των φορέων και της περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού των δύο χωρών.

Οι κ.κ. Piatek και Τσιλίδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Δεκεμβρίου, στην έκθεσηGrecka Panorama στην Βαρσοβία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!